Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jag har hittat kärleken!!

RussianEuro.com – Russiske Damer, Russisk og Øst Europeisk dating, Russiske kontakt annonser, Russisk ekteskap.

Var och läste lite bloggar och några av dem är så stora så de kör med reklam. Ett av reklamen handlade om ett erbjudande till norska män om att lära känna ryska damer. D A M N, vad fina många av dem var. Jag var i Ukraina några år sedan och vet att ryskor och slaviska folkslagen överlag, har mycket fina drag hos sina kvinnor, det som jag blev mest förvånad över (eller kanske inte) var att det fanns 18 åriga tjejer som letade efter 80 åringar. En vän till mig har kontakt med en kvinna i filliperna och han har skickat över 25000 kr på två månader till henne, medans kunder som skickar pengar med Western Union från min butik, enbart skickar runt 500 kr i månaden. Han kommer känna sig så lurad. Gå till en prostituerad, betala henne några tusenlappar så får du mer för dina pengar än vad du fått i dagsläget.

Såg en dokumentär om män som besökte kvinnor i Ukraina, kvinnorna var mest intresserade av att få gratis mat, blev det nåt, bra, om inte så fanns det fler män. De gick på kurser om hur de genom konstiga sexstälningar och äckliga sextillfredställningsmetoder, skulle få mannen att aldrig lämna dem. Vilka var männen då? Några var fanatiska kristna, som skulle sprida sin tro till kvinorna, några var våldsverkare och misshandlare. En var en rik man som började lipa i tv för att kvinnan han var intresserad av hade börjat talat med en annan, sen började han ragga på reportern. Farligt farligt..

Tacka vet jag gamla goda metoder i mellanöstern. Gift dig med nån du inte känner, skaffa 10 barn, gift om dig när du är klar med henne och hon är utsliten…

5 kommentarer

 1. s 14 januari 2009

  hahahaa jaaaag dööörrr 😛

 2. admin 14 januari 2009

  oh..my..god S..besöker min blogg????? då måste du ha jävligt tråkigt 😉

 3. admin 15 januari 2009

  lol jag vågar nte säga nåt annat än att ni är de vackraste kvinnorna 😉 kan sätta upp bilder på vackra kvinnor från mellanöstern så ska du se att jag tror att vi har några av de mest vackra kvinnorna i arabiska länder och länder som turkiet och iran

 4. s 15 januari 2009

  ja vääääääldigt tråkigt hade jag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *