Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jag älskar youtube

Man brukar visa galna muslimer som springer och hotar, men snälla se den här Youtuben jag hittade hos Ali Esbati, och jag måste skratta, jag vet det är ett galet ämne men när man hör vad dessa stackare säger, kan man bara skratta åt dessa människors intelligens. De vill att man slår ihjäl barn..det säger allt om vem som är terroristen. Jag gillar den här judiske ”reportern” han är min nya favorit efter the Daily Show. Sån humor går inte att efterlikna och måste verkligen uppskattas så jag la till en youtube till på slutet om hur kristna ser på fredsprocessen. De säger klart och tydligt att den som tvingar Israel till att stifta fred med Araberna, är O N D!! Ja fred är farlig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *