Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Lite tankar

Jag skriver om Shia och Sunni och har inga som helst skrupler att vara 100% ärlig och visa statistik om de bestialiska mord som skett i Sunniislams namn. Jag säger inte att alla sunnis är så här men samma Sunnis som beklagar sig över rasismen hos svenskarna, är de som visar likadana tankar mot Shias. Det är inte Shias som ränner runt och spränger sig själva i luften och tar muslimer med sig in i döden. Den Sunnitiska världen har varit tysta inför det folkmord som skedde i Irak, där över 80% av alla mördade var just Shias. Hyckleriet måste faktiskt få ett slut. Det är fördomar om just Shias som får vissa att ta till vapen och mörda barn och kvinnor. Runt 1.3 miljoner irakier har dött sen USAs intåg..80% av dem är en jävla massa..Att skriva till mig på arabiska för att försöka håna mig rör mig inte ett dugg..jag har blivit hotad till livet av både nazister och wahabiter, jag är verkligen allt annat än rädd för någon bakom en dataskärm som måste ta till sådana metoder.

Jag kan sitta och och förundras över den svart vita bilden man ser av mellanöstern. Vi som är anti Israel och de som är Pro israel har inga skrupler, känns det som. Jag gillar Hamas, för att de slåss för sitt folk och land, men jag avskyr också deras metoder ibland. Dock problemet är att högern inte har dessa skrupler. Det känns som om högersidan inte kan eller vill acceptera att Israel är den större boven. Ser man de döda barnens ansikten då inser man att en part är värre än den andre, även om bägge parter begår brott mot mänskligheten så är faktiskt Israels värre; så är faktiskt Israels brott större. Inte för att de är judar utan för att det är en stormakt i regionen som har makten att stoppa mordet på dessa stackare, en stormakt som ockuperar ett land sen årtioneden

6 kommentarer

 1. Shirin 13 januari 2009

  korrrekta mig om jag har fel ? men du verkar inte ha mer än 205 läsare att leka att du har blivit hotad?? för att bevisa att hur sunnimuslimer är så är du helt ute o cyklar. Sen vill jag säga du säger sunnimuslimer hur stor är den sunnibefolkningen i sverige egentligen??? båda jag och du vet att de flesta irakier är shiaa muslimer, och kurder och andra folkgrupper. sen att bestå att wahabister kommer och hotar dig är lite att dra i hur många wahabister finns det egentligen ?? ja ja inte så mycket, och den jag tror den större andelen som besöker din webbsida är ju nog etniska svenskar ?? och llåt oss prata i klarspråk varför gör inte shia muslimer självmordsbombingar ja just ni väntar på mehdi men6der sen kommer ni att göra samma sak, och sedan påstå att det är bara sunnimuslimer, hizbollah ?? är han inte shiaa alla hoten från iran är dom inte shiaa. مو صدق من قالو الى يدري يدري والى ما يدري اي بلي كل الناس الى يجون هنا سويدين ويادون حجييك فقط

 2. Bahlool 13 januari 2009

  Du har fel…Jag har hotats sen över 10 år av wahabis..jag var aktiv på mirc, på lunarstorm och på hemsidor. Vad spelar hoten för roll om det är 205 eller 20000 ? ologiskt som vanligt..
  Muslimerna i Sverige är runt 500 000
  Kurder är också Sunnis eller du menar att bara Araber kan vara sunnis?
  Hizbollah använde sig av självmordsbombningar i början av 80 talet, men vem är det som gör det nu i dagsläget? Är det Shias?
  Iran hotar vem?= Iran är den enda staten som stödjer Palestina…du brinner av ett hat mot shias..jag förstår inte varför du tror att vi ska göra självmordsbombningar ifall vår mehdi kommer…
  som sagt konstig logik du kör med..
  De döda i Irak, vad hade de för brott? Vad var deras fel?

 3. Shirin 13 januari 2009

  Det e konstig du e upprörd för att bathpatiet begick folkmord och verka hata alla sunnimuslimer, men du verkar inte lika upprörd över den amrikanska invasionen, sen om man diskuterar kurder, man måste förstå kurder är inte så fundamentilska , jag e kurd och jag vet och vi är sunnies. ursäkta mig men jag har varit uppe i hela natten, och orkar inte kolla mina stavfel

 4. Bahlool 13 januari 2009

  Jag är inte upprörd..jag är van vid att shias mördas. Finns kurder som är failia shias..frågan du kan ställa dig är ju varför man kan gå och sränga upp barn och kvinnor, för att de tillhör shiaislam?
  Läser du alla mina blogginlägg kommer du se att jag är emot USA också och jag har skrivit många gånger om deras mord, våldtäkter och tortyr..så nej du har fel än en gång 🙂

 5. Shirin 13 januari 2009

  alltså lägg av du orkar kolla hur många sunnimuslimer som dödas av shia, så du påstår att du hatar alla sunnimuslimer på grund av vad bathpatiet gjorde, sen tror jag inte om jag ska vara riktigt ärligt att du har namn på alla som spränger sig själva?? eller vill du framstå att din shia skiljer sig mycket ifrån den sunniska, och ni har ingen våld, varför diskturerar du inte vad khoymeni gjorde, Jag orkar inte diskutera sunna och shia för att vara riktigt ärligt Det irakiska befolkningen har upplevet mycket och är ganska trötta på det.

 6. Bahlool 13 januari 2009

  Shias är våldsamma, det har vi bevis för i gruper som Sadrs mehdi arme och Hizbollah. Vad ska namn till? Du menar att de som spränger sig själva i luften i Irak inte är Sunnis?
  Varför blir du irriterad? Det här är fakta, det här grundar sig i de fördomar som spridits av sunnits mot shias. Vad gjorde khomeini? Även när Sunnis fördömde honom, så gick han ut och talade ut mot Rushdi. Även när Sunnis betalade pengar för att han ´ska förlora kriget, så gick han och stödde palestinierna och införde al Qudsdagen..snälla sätt dig in i allt istället. Skillnaden mellan dig och mig är att jag inte hatar Sunnis, men jag tänker inte vara tyst inför dumheter och lögner 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *