Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Läst och hört…

En flicka i USA klarade av att skicka 484 sms om dagen, i genomsnitt. Hon hade fått en räkning på 440 sidor. Bara 13år gammal och så många sms..när äter hon? när dricker hon? när träffar hon vänner? när går hon och lägger sig? och när går hon i skola? Som tur var för föräldrarna så hade de ett avtal om fria sms…(läst i Aftonbladet)

En dam skrev ett debattinlägg om MKO, för den som inte vet, MKO är den iranska ”motståndsrörelsen”. Hon framhäver hur hemsk den iranska regeringen är hur förtrycket förstört landet…sömn..sorry men såna tricks funkar inte på mig. Jag växte upp i Europa men jag har sett reportage och artiklar om hur denna grupp, Mujahedin Khalq, mördat, torterat, och angript civila. De gjorde sig kända på 80 talet för att ha börjat terrorattackerna i och utanför Iran. De står på de flesta staters terrorlista pga dessa brott, men här sitter denna person och försöker försvara dem. De är så hatade av vanliga iranier att de är en parentes i historieböckerna. Deras ledning är mycket diktatorisk och man har kultiverat en personkult jämförbar med kommunistiska länder som Nordkorea…Shove it. (läst i Aftonbladet)

Nyss läste jag i Kvällsposten om Gaza, deras reportage hade hela två sidor om händelserna, Aftonbladet satsade en hel sida på händelserna där. Enligt Kvällsposten så finns ingen plats för de döda i Gaza, så man återanvänder gamla gravar. Döden slår till för fort helt enkelt, det är tur att någon vågar sig på begravningarna. Över 900 döda, många många av dem  civila medans Israelerna går till kullarna för att se på massakern och fika…krig är hemskt, folkmord som får support är 100 ggr värrre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *