Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vill du ta död på muslimer? Åk till Thailand

Jag skrev en lång tid sedan om folkmordet på muslimer i södra Thailand. Thailand var ett av mina framtida mål för semester, men jag har satt dem på min bojkottlista (jag vet min bojkott är farlig). I södra Thailand lever en stor muslimsk minoritet. Några år sedan började de protestera, då gick den Thailändska armen och lade över 1000 personer på varandra i ett fåtal lastbilar, och folk dog av trycket och av att inte få luft. Då brakade helvetet loss och även de moderata och liberala krafterna inom det områdets muslimska befolkning började ta till vapen för att slåss mot Thailand.

Idag gick Amnesty ut och menade att Thailand bryter mot de mänskliga rättigheter för att de torterar och mördar fångar med muslimsk bakgrund. Vill man stödja denna stat och deras folkmord, så åk till Thailand. Frågan är bara hur brukar ni ställa er när det gäller djur och felbehandling av djur? Bojkottar ni företag som bryter mot vår moral? Om ja, vad tycker ni om folkmordet i Israel och Thailand?

Vi är människor och vi har en plikt att stå upp för vad som är rätt och kämpa mot vad som är fel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *