Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

När allt är jämnat med marken…

Jag kan bara säga, jag verkligen njöt av den här filmen. Den visar på ett storslaget vis att mänskligheten är åt helvete. Den som inte kan danska, i korta drag berättar denna judinna att hon önskar att man jämnar hela staden, en stad med 1.5 miljoner människor, runt 44% av dem barn, med marken. Hon önskar sig det hennes regering redan gör, men medan regeringen är tyst, är hon öppen om sitt hat för den hemska Araben.

Snodden den här härliga bilden från Esbatis blogg. När Irans ledare säger att han vill få bort Israel från kartan, går alla, däribland vår sjuka regering ut och menar att den mannen är ett hot mot världsfreden. Vad säger de om det här? Vad säger de om alla de här judarna som önskar ett helt folks försvinnande?

destroy-all-of-gaza

2 kommentarer

  1. J88 12 januari 2009

    Jättebra osv. Men det heter MEDAN inte medans. Tack!

  2. Bahlool 12 januari 2009

    tackar så mkt, inte konstigt att programmet gav mig ett felmeddelande angående ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.