Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Pappa, jag älskar dig, eller hur jag lärde mig spränga upp folk

Jag blev igår hotad av en Sunnimuslim som kände sig förfärad över det faktum att jag, en ”jude” som han kallade mig, vågade beskriva hur Shiamuslimerna såg på Ashura händelserna jag skrev om. Samma person förfärade sig över att jag inte bara stödde palestinierna helhjärtat, men att jag vågade kritisera vissa palestiniernas hat för Shiamuslimerna. Här vill jag lägga ut ett inlägg jag skrev några månader sedan då man upptäckte en nerdrogad tjej som försökte spränga upp barn…Bara för jag stödjer Iran, Islam eller Hamas, betyder det inte att dessa är ofelbara. Bara för jag hyllar moral och vissa värderingar, betyder inte det att jag är ofelbar.


Finns två personer som aldrig kan och ska svika en, Pappa och Mamma. Enligt en hadith (vad profeten Muhammed sagt) är mamman 3 ggr så viktig som pappan till ett barn. Jag såg på nyheterna hur pappa uppfostrat sin dotter på 15 år. Hon hade upptäckts i förberedelserna till att begå en självmordsattack.
Tjejen bar på ett bälte fyllt med dödsbringande bomber, som skulle ta människor med sig in i döden..Polisen i Irak, tog hennes mamma och syster i förvar, efter att hon erkänt och bekänt att det var hennes pappas plan.

Här får barn leksaker…mat, presenter, vänner. I irak lärs barnen upp att hata Shiamuslimerna och begå självmordsattacker mot dem, enbart pga en konflikt som skedde 1400 år sedan. 80% av alla mördade i den runt femåriga konflikten är Shiamuslimer. Idag såg jag hur en fransk experte på islamisk militant ideologi förklarade att Zarqawi, Bin Ladins andre man, fått mycket skit för att han startade detta blodbad i Irak, där muslimer mördar muslimer, för att dessa tillhör Shiaislam. För när man ser på siffrorna, så ser man att Shias kanske begått illdåd också, men de har för det mesta hållit sig lugna pga det lederskap som bett, krävt och uppmanat dem att inte skada sina Sunnitiska bröder.

Senaste tiden har ett flertal attacker begåtts av kvinnor, mentalt handikappade personer som hjärntvättats eller lurats att begå självmordsattacker. Vissa var drogade, andra tvungna och åter andra hjärntvättade till den grad, att de väljer denna väg.
Denna vanvettiga gren, som får folk att begå illdåd mot oskyldiga, skyddas av Saudiarabien och kallas för Salafismen eller Wahabismen.
Deras ledare lever i lyx, de åker över helgen till Europa, enbart för att ligga runt och spela bort pengarna, när de är hemma så ska alla lyda och följa ”sann” islam.

Deras oljepengar används för att hjärnvätta massorna till att åtlyda dem och deras bisarra gren av Islam.
Deras lagar förbjuder kvinnan att köra bil..och nu har deras hjärnvättning lett till att en far, istället för att ta hand om sin 15 åriga dotter, fått henne till att planera sin och andras död.

Några dagar sedan mördade en kvinna över 40 kvinnor och barn som kommit till Irak från Iran, för att vallfärda till heliga gravplatser. Hatet för Shiaislam är makaber, jag såg inga palestinier på de demonstrationer för det irakiska folket, jag har än idag inte mött en palestinier som stött eller gett sin support till Shiamuslimerna i Irak. Deras support är till såna individer som Saddam, Zarqawi och Bin Ladin. Palestiniernas förbannelse har varit att de alltid satt sina pengar på fel häst, det är därför deras enda verkliga vänner i världen är just Shiamuslimerna, för hur mycket de än hatar oss, så har vi alltid och kommer alltid slåss för de svaga och för de förtryckta. När man insett vad Ashura och Hussains öde handlade om, då inser man också varför vår förkärlek för förlorade slag och krig är så ofantligt stor, det är också en del av anledningen till att vi stödjer Palestina och kommer fortsätta göra det. Låt dem hata oss..vi är här för att stanna…Shiaislam i de ockuperade palestinska områdena har stigit markant och tiotusentals bekänner sig till de tolv imamernas gren.

4 kommentarer

 1. Shirin 13 januari 2009

  اقول بابا انتا شكد اتبيع فيكات على راس منو ؟؟؟ واحد سني خابرك وهددك ؟؟؟ وليش ما تحجي على الجامع الى موجد في ستوكلهلم والشيعه ما قبلو يسوون دعوا للفلسطين ؟؟ وثاني شي اتقول الاطفال يتبرون يكتلون الشيعه هوا اساسا العراق هسا كله شيعه وين اكو سنه ؟؟؟؟ جان اكو سنه وانكتلو عيني مره ثانيه تكتب اكتب عدل واذا ما تعرف تقراء عربي قولي على مود اكتب بالسويدي واقولك شغله ثانيه الف ساعه اتفلسف اتقول دين ودين وتحت حاط لي صوره مراء في حركه لا يمكن دين اسلام يسمح بيها ؟؟؟ والله اني جديد شفت الموقع مالتك بس صدق عصبتني

 2. Bahlool 13 januari 2009

  Jag undrar om du går till sunnisidor och beklagar dig över att de kallar Shias inte muslimer..vidare undrar jag varför du skriver på arbiska här? Det är ett diskussionsforum till bloggen, folk ska kunna förstå och svara på allt jag och du skriver vill du beklaga dig på arabiska till mig skriv email ;=)

  och nej jagk an läsa arabiska men inte skriva påmin dator hehe

 3. Shirin 13 januari 2009

  jaja men nästa gång du pratar om vissa områden försök att använda dig av riktiga uppgifter.

 4. Bahlool 13 januari 2009

  ja du har rätt för att du inte har några belägg men jag har, för att du inte tycker om nåt jag sagt så är de felaktiga..suck…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *