Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bojkotta Fascismen!!

Håller på att sammanställa en lista på varfor man kan och bör bojkotta, men under tiden kan jag publicera det här som jag skrev i november 2008

—–

Om du ser orättvisa bekämpa det med din hand; om du inte kan göra det bekämpa det med din tunga; om du inte kan göra det bekämpa det med ditt hjärta. /Profeten Muhammed

Alla bäckar små..man fick stop på apartheiden i Sydafrika med hjälp av bojkott och ett folkligt uppror. Vill man få slut på orättvisan i världen måste man yttra sig, stå emot det onda, bekämpa det med svärdet i handen, om man inte kan göra det så ska man göra det med opinionsbildning.

Israel kommer undan med sina brott för att folk inte insett eller vill inse det lidande landes ockupation förorsaker och förorsakat.
Handlar ni, välj varor som inte är producerade i Israel. Pengar regerar i världen, ta bort deras makt.

Jag har valt att bojkotta McDonalds så mycket som möjligt. Sen barnsben har vi bojkottat märket Jaffa. Hade en palestinsk vän som ifrågasatte varför vi, en enda familj, vägrade handla Israeliska varor. Så när inte ens de som är drabbade kan förstå det, så förstår jag om fler inte vill eller kan förstå varför man måste stå emot denna fasciststat.

Bojkottlista:

Jaffa
Hälsans kök (min favorit fram till några veckor sedan då jag fick reda på det här)
Ahava och DSD hudvårdsprodukter
Tampong, Apoteket tillverkare Rostam Ltd.

Undvik Intel och Nestlé produkter

Det äromöjligt att undvika eller bojkotta allt, men varje krona som man lägger på ickeisraeliska produkter och företag betyder ett liv räddat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *