Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Obama

Det har ju framkommit att Obama haft stora sionistiska intressen bakom sig, inte minst i sin stab kan man se ett flertal personer med kopplingar till Israel och den starka Judiska lobbyn i USA.
Han planerar nu i dagsläget att skapa ett krispaket för att hjälpa den amerikanska ekonomin på fötter igen. Jag har några lösningar för USA och dess nya president:

1. Stoppa den hjälp man skickar till Israel, som uppgår till drygt 10 miljarder, det är vad som framgår från öppna dokument, bara USA och Israel vet hur mycket som är indirekt support.

2. Sluta med alla krig. Kriget i Irak och Afghanistan är så dyrt att man hade kunnat hjälpa de över 12% av USA:s befolkning som lever under fattigdomsgränsen.

Det är två enkla lösningar som skulle spara miljarder åt de amerikanska väljarna. Problemet med USA är att amerikanerna inte får reda på det här, de tror på myterna om ett folk som hatas för att de är så goda, de tror på myten om att Gud gett dem i uppdrag att stödja Israel, de tror på deras presidenters lögner om att de kämpar för demokrati och för folks frihet i Afghanistan och Irak. Ingen president kan eller vågar gå emot det som styrt USAs politik i snart 60 år, pengarna och den starka vapenlobbyn.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *