Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Klipp om västlig medias racism och fördomar

Ett av de sjukaste inslagen i fallet med Ukraine och Ryssland är att det fört fram västlig medias rasism och fördomar. Man bryr sig mera om Ukrainas flyktingar, för att de är blåögda, blonda och, ja från Europa.

De är inte som de ”ociviliserade” människorna från Irak eller Asien och Afrika. Som kommentarsfälten på svenska medier visar, så menar folk att dessa är ju ”äkta flyktingar” till skillnad från de oäkta flyktingarna som kommer från Afghanistan, Irak och Syrien och bara vill snylta på svenskarnas pengar.

Vi lever i en bisarr värld, där man skiljer på folk och folks lidande, inte pga hur stort lidandet är utan mera på vilken hudfärg och religion de har. En ”expert” för BBC menar att dessa är ju blonda, blåögda kristna…ja

Det är skillnad på folk och folk…

Värst dubbelmoral ser man i fallet med sporten, där man bojkottar Ryssland, straffar Ryssland och tar sida emot Ryssland…samma förbund och sport, som straffade de som bojkottade IsraHells massmord och som menade att politik och sport inte hör ihop…det var då det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *