Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

När man skuldbelägger hjältarna

Steven Nabil är en snubbe, jag började följa i samband med ISIS frammarsch mot Bagdad. Killen rapporterade om de hjältemodiga shiitiska krigarna, som lämnade sina familjer, sina hem, sina hemtrakter i södra Irak, för att bege sig till västra Ambar, där stödet för ISIS befann sig och där man öppet stödde deras framfart.

Jag är bannad på fb i dagarna, för jag postade ett inlägg om Imam Khomeini och väljer då att skriva här igen. Denna bild blev jag bannad för…

Efter segern mot ISIS valde han dock att ha Iran och shiagrupperna som måltavla. Han kritiserar aldrig, jag menar aldrig aldrig aldrig USA och det fanns bilder på nätet, när han besökt Pompeo, USAs kriminella utrikesminister.

Hade han varit en ärbar person, hade han valt att kritisera alla som inverkar på Irak, men nej han hyllar Saddams aggression mot Iran, skuldbelägger Iran och shiagrupperna.

Här är en bild som fick mig att till slut ta till pennan:

”Hade det inte varit för denna resa, så hade inte miljoner irakier lämnat Irak och levt utomlands”.

Så han skuldbelägger Imam Khomeini för att Saddam valde att invadera Iran och sedan Irak. Han väljer alltså att skuldbelägga Imam Khomeini, för att irakier fick flyg åratal av förtryck. Han glömde att Saddam, Innan Imam Khomeinis resa till Iran och revolution åren 1978-1979, mördade tiotusentals kurder, fördrev feyli kurder, mördade tiotusentals shiamuslimer och kommuniter. Han glömde bort tortyren som fick fick utstå i åratal, innan revolutionen i Iran.

Vi måste inse agendan med vissa troll på nätet. Att irakier faller för denna propaganda, är för att USA pumpar in massor med pengar i att sprida dessa lögner…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *