Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Lars Vilks och Guds straff

https://www.svt.se/kultur/uppdrag-granskning-och-vilks-i-usa?fbclid=IwAR0qlMiaJSmC0Xy-UpXg9j8avbmuyxV62GW1MvJirLdCM-ouF6JoYGW6rP8

I artikeln tar man upp Lars Vilks islamofobi och rasism, något man glömmer bort idag, då man får reda på hans död.

När Lars Vilks spred sina ”rondellhundar” så var jag en av dem som tog illa upp men jag brukade ta upp en berättelse om Abraha och elefanterna och hur mötet med Profetens (saw) farfar gick till. Abraha omnämns i Koranen och där talas det om att han försökte förstöra Kaaba med hjälp av elefanterna. Gud straffade honom med hjälp av fåglar, som slängde stenar på honom och hans armé.

Abraha hade mött Profetens (saw) farfar, då armén hade stulit djurflockar och ägodelar som tillhörde människorna i Mecka. Profetens (saw) farfar, ansvarig för Kaaban, mötte Abraha och bad honom återlämna ägodelarna och flockarna. Abraha blev förvånad, och frågade varför han inte krävde att Abraha ska låta Kaaban vara? Profetens (saw) farfar sade då att han var ansvarig för flockarna och den ansvarige för Kaaban (Allah) kommer själv skydda sitt hus. Så skedde som sagt och Abraha fick sitt straff.

I fallet med Lars Vilks, så känner jag oerhörd sorg över polisernas död, dock om man läser artikeln om ämnet så ser man att Lars Vilks och de personer som fanns i hans bil, kom in på andra sidan (på motorvägen som var avskilt med räcken) och träffade en lastbil på andra sidan och sedan brann Lars Vilks upp.

Hur kan jag då inte tro på att gud skyddade det som är Hans och tog sin rätt? Jag behöver inte ta till våld mot någon och överlåter resten till Allah. Gott för gott med sig och ont för ont med sig…lars Vilks utmanade den bästa människans Skapare och fick sitt straff..det livet han så kärt hade, har tagits ifrån honom…Vila ifred våra kära poliser må Gud visa era själar barmhärtighet..

2 kommentarer

  1. Zeh 19 oktober 2021

    Salam alakom e paradiset förbiudet för ngn personer

  2. Zeh 19 oktober 2021

    Salam alakom e paradiset förbiudet för ngn personer ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.