Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Du är inte sen.. Du befinner dig på din rätta tidpunkt..

Du är inte sen.. Du befinner dig på din rätta tidpunkt..

Den ena tog examen när han var 23 år men fick vänta i 5 år för att få sitt första bra jobb. Medan den andra tog examen när han var 28 år och den bästa anställningen väntade på honom direkt efter examen.

Den ena blev chef när han var 30 men dog innan han fyllde 40. Medan den andra blev inte chef förrän han fyllde 40 och levde upp till 90 år.

Den ena gifte sig när han var 20 och fick vänta i 10 år för att få sitt första barn, medan den andra gifte sig när han var 30 och fick sitt första barn året därpå.

Den ena gifte sig när hon var 22, levde ett olyckligt liv och 10 år senare fann hon lyckan med en annan man. Medan den andra gifte sig när hon var 32 år och levde ett lyckligt liv med sin man.

Lev därför enligt ”din egen tid”..
Du kanske känner att de har åstadkommit mer än vad du har gjort, eller att du har nått längre än vad de har lyckats göra. Du är varken ett steg före eller ett steg efter… Du följer helt enkelt den tid som Gud har skapat åt dig.

Du kanske inte får det du önskar nu, men kommer definitivt att få mer än vad du önskar när tiden är inne. Ha ett stillsamt liv med inre ro, för att Gud är alltid vid din sida.

Allah s.w.t säger i sin heliga bok:

[Koran 13:8] och allt har sitt givna mått i Hans plan.

/Sara Razzaq Tchekhim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.