Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

När Fatima Zahra (sa) var gravid med Imam Hussein (as)

När Fatima Zahra (sa) var gravid med Imam Hussein (as)

Profeten (saw) sprang och skrek Ya Allah RasoolAllah (saw) kom fram till huset och såg henne på golvet han sade; Oh min dotter berätta för mig vad är det som har hänt..? Hon svarade och sa till sin far Ya RasoolAllah (saw) de här barnet pratar med mig från livmodern Profeten (saw) frågade vad är det han säger..?

Fatima Zahra (sa) ( JAG ÄR FRÄMLINGEN) ( JAG ÄR FRÄMLINGEN) kommer min son dö som en främling en dag..? Profeten (saw) svarade henne och sa ja de kommer han Fatima (sa)… Nästa gång under samma dag svimmade Fatima Zahra (sa) och Profeten (saw) snabbade sig till henne han kom fram till huset och gick in såg Fatima (sa) sitta på golvet och frågade; Vad är det min dotter berätta för mig..? De här barnet i livmodern säger ( JAG ÄR TÖRSTIG) ( JAG ÄR TÖRSTIG) ,, Ya RasoolAllah (saw) kommer mitt barn vara törstig en dag..? Profeten (saw) svarade henne och sade Oh min dotter det kommer komma en dag där din son kommer dö törstig,.. Den sista dagen av hennes graviditet fick RasoolAllah (saw) reda på att Fatima Zahra (sa) är upprörd ledsen och vi kan inte prata med henne !!! RasoolAllah (saw) går in i huset ser sin dotter ( Oh min dotter vad är det som har hänt varför gråter du så mycket?) Zahra (sa) säger till sin far Oh Ya RasoolAllah (saw) han säger (JAG ÄR SHAHEED(martyr ) ( JAG ÄR SHAHEED) (martyr) … Ya RasoolAllah (saw) kommer min son dö som en martyr..? Profeten (saw) svarade med tårar i ögonen (ja) Zahra (sa) frågade sin far kommer de finnas någon att hjälpa min son .? Han svarade henne Profeten (saw) där kommer inte finnas någon kvar för att hjälpa honom, då sade Fatima (sa) men vem ska gråta över min son …? Profeten (saw) svarade henne och sa; Allah (swt) kommer höja en grupp som är kända som SHIA som kommer gråta över honom dag och natt och hedra honom

Ref.. Lady of the light Fatima Zahra (sa) PG 12 hadith 60

3 kommentarer

 1. Fuad 24 februari 2019

  Imam Mahdi är son son son till Denna Imam.
  Som man bruka säga, Son som far…
  Han dog som en främling.
  Men när Imam Mahdi kommer han lär bli oxå en främling till de talande av Arabic språk.

 2. The Old wisdom tooth(Fuad) 29 oktober 2020

  Var snäll och ändra texten! Skriv inte han skrek! Ingen profet kan skrika! Knappt tonen kan höras att det ändras men att skrika kommer inte ifråga.

 3. Bahlool 31 oktober 2020

  Vi ändrar inte i texter som har källor osv. Då får du vända dig till författaren av själva boken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *