Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

En box fylld med pussar

En box fylld med pussar

Det var en man som en tid sedan, straffade sin 3 åriga dotter för att hon hade slösat bort presentpapper. Det var ont om pengar och han blev ilsken på henne när barnet försökte dekorera en box för att lägga boxen under julgranen. Ändå så tog flickan boxen till sin far nästa morgon och sa, här Pappa, för dig.

Mannen skämdes över sitt tidigare beteende, men hans ilska brusade upp igen när han öppnade boxen och såg att den var tom. Han skrek åt henne, och sa, vet du inte om att när du skänker någon en gåva, så ska det finnas något i gåvan?? Den lilla flickan tittade på honom med tårar i ögonen och grät, Åh Pappa, det är inte tomt alls. Jag blåste in pussar i boxen, och de är bara för dig pappa.

Pappan var helt förkrossad, han lade sina armar runt sin lilla flicka och bad henne om förlåtelse. Bara en kort tid efter, dog den lilla flickan i en olycka. Det sägs att pappan behöll boxen vid sin säng för många år och när han än kände sig missmodig, tog han fram boxen och hämtade en osynlig puss från den och mindes den lilla flickans kärlek, som hade fyllt den med pussarna.

På samma sätt, har vi alla, som människor, fått en behållare av guld, fylld med ovillkorlig kärlek och pussar, från våra barn, våra familjemedlemmar, vänner och från Gud. Det finns helt enkelt ingen annan ägodel som är viktigare och mera värdefull än denna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *