Press "Enter" to skip to content

Citat – Få belöning

One, who eats his food thankfully, has the reward of one who has observed recommend fasting. One, who offers thanks for his being healthy, has the reward of one who is afflicted, but is patient. One, who offers thanks for what has been given to him, has the reward of one who is deprived, but is satisfied”

 

The Prophet Mohammad (sawa)

 
Den som äter sin mat med tacksamhet, får samma belöning som den som fastat en rekommenderad fasta. Den som är tacksam för att ha god hälsa, får samma belöning som den som är sjuk men är tålmodig. Den som är tacksam för vad han fått, får samma belöning som den som är missgynnad men är nöjd.

 

Profeten Muhammed (saw)

Bihar al-Anwar v68 p22

Be First to Comment

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *