Press "Enter" to skip to content

Frihet efter dråp

Frihet efter dråp

Sufyan al Thawri kom till Imam al Sadiq (a.s) medan Imamen (a.s) var blek. Han frågade honom efter anledningen. Han frågade Imamen (a.s) om anledningen. Imamen (a.s) svarade:
”Jag varnade mitt hushåll mot att gå upp på taket. Jag gick in i huset för att se en av mina tjänarinnor som gick uppför stegen medan hon höll i ett av mina barn. Så fort hon såg mig, började hon skaka av fruktan och mitt barn föll från hennes händer och dog omedelbart. Min blekhet är inte på grund av barnet som dog men för den fruktan som hade kommit över flickan. Två gånger sa jag till henne att hon inte bär skulden. Jag gav henne friheten, i Allahs namn.

http://moralsandethics.wordpress.com/category/short-stories/page/3/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *