Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Imam Hussein ( AS)

Imam Hussein (AS) var en man av tro och handling. Under nätter, dyrkade han Allah (SWT) i avskildhet, medan under dagen han arbetade hårt och guidade folket. Han var ständigt medveten om de fattiga och behövande , och han brukade besöka dem och muntra upp dem. Han brukade berätta för sina anhängare: ”Var alltid i kontakt med de behövande, för Allah (SWT) inte älskar arroganta”. Imam Hussein (A) har alltid hjälpt de fattiga så mycket han kunde. På natten skulle han bära säckar med mat till husen i de fattiga genom att följa fotspåren av sin far Imam Ali (A) och lämnar dem nära dörrarna. Han arbetade hårt för att utrota fattigdomen, skapa rättvisa och bekanta människor med Allah (SWT).

Skriven av Fatima Mourtada

11312641_946807582006089_1201436796468568905_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.