Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Syndernas utgjutelse

Syndernas utgjutelse

Abu Usman berättar att han en dag satt med Salman al Farisi under ett träd. Salman tog då en död gren på trädet och skakade den så att de döda bladen föll ned på marken. Sedan sade Salman till mig, du frågar inte mig varför jag gjorde så?
Jag sa, varför gjorde du så? Han svarade då att han en dag satt under ett träd med Profeten (saw) och att han då tog tag i en död gren och skakade den på det här viset. Alla döda blad föll ned på marken och han sade till mig, du frågar inte mig varför jag gjorde så?

Då sa jag varför gjorde du så åh Profet (saw)? Han svarade:
När en muslim utför sin Wudhu ordentligt, och sedan utför sin bön fem gånger om dagen, då utgjuter han sina synder på samma sätt som denna döda gren utgjuter sina döda blad.

Bihar al Anwaar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *