Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jemen kontra de bittra fienderna

Lite bakgrund om Jemen och de parter som deltar i massmordet på shias:

 

Saudi Arabia
Bahrain
Qatar
United Arab Emirates
Kuwait
Jordan
Egypt
Sudan
Morocco
Pakistan

 

Staterna som deltar i massmordet på jemeniterna, enbart för att dessa är shiamuslimer.

Saudiarabien är involverad i att beväpna, och stödja terrorister i Iran, Irak, Syrien och Libanon. De låg bakom grupperingar som Talibanerna, tills dessa började hota Saudi. Än idag får Nusrat fronten och ISIS stöd av dem. De ockuperar Bahrain för att stoppa shiiterna där från att få frihet.

Bahrain, ett lilleput land, med en sunni diktator som styr 60-80% befolkning av shias, sunnis och shias har demonstrerat i 4 år utan att det sker nåt annat än att de mördas. De bad Saudis om att hjälpa dem ockupera landet.

Qatar. Ett av de äckligaste länderna, överfull av gas och olja, äger kanalen Al Jazira och har gång på gång spridit sitt gift som förtärt muslimer, de ligger till stor del bakom kaoset i Irak och Syrien.

Förenade Arab Emiraterna. Slänger dagligen ut libaneser för att dessa är shias. Deras styrande har för mkt pengar och har gång på gång ertappats stödja terrorister mot shias. I Förenade arabemiraterna måste flera (folk min far känner) shias dölja sin tro för att inte bli illa behandlade.

Kuwait. Shiiterna där stödjer sin prins, tyvärr är de i kloorna på Saudi.

Egypten har inget intresse av Jemen men Saudi har köpt dem.

Marocko, en diktatur, som gång på gång stött IsraHell. Shiiternas slogan har alltid varit död åt IsraHell.

Pakistan. 25% av befolkningen är shia ändå har dessa fått lida i åratal, de har gång på gång mördats för sin tro. Sedan många år har Pakistans millitär och underrättelsetjänst, stött terrorister som mördat shiiterna. Medan Pakistan nu är i bråk med Indien och med de talibaner de brukade stödja, finner de sig nödgade att stödja Saudiarabiens aggression.

Förutom detta, så har vi USA som stödjer Saudis aggression och Bahrains ockupation och massmord av shias i Bahrain. Mot dessa står illa beväpnade shiamuslimer, vars slogan var död åt USA död åt ISraHell och länge leve islam. Störst fiende till Al Qaidah i Jemen, som anses vara den farligaste al Qaidah grenen, är just shiiternas Houthis. Är det då märkligt att dessa stater angriper Houthis för att skydda al Qaidah?

2 kommentarer

 1. Dennis 20 juni 2015

  Dödas inte många Sunni muslimer i Syrien eller libanon och yemen??

  kollat runt på sidan, finns mycket vinklat här..

  men intressant

 2. Bahlool 20 juni 2015

  I syrien är armen mestadels sunni, frun till BAshar är sunni och hela handelsklassen är sunni. I libanon döds inte sunnis tvärtom, det är sunni extremister som mördat shias i självmordsattacker, ibland har det varit skottlossning mellan aleviter och sunnis i vissa städer
  I jemen är det shias allierade med sunnis som slåss mot Al Qaidah, korrupt regering och sunni stammar, där är mordet och har det varit, mest på shias. Så ja, dina uppgifter är mycket vinklade. Det är inte shias som spränger upp bilar i Irak…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *