Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Spyjker basen

Innan slakten på Yazidis och fördrivningen av kristna, så slaktades shiiterna. I åratal har shiiter mördats i Irak, i form av självmordsbomber och terrorattacker. De sunnis som var tysta eller inte ville inse faran, de sunnis som menade vi splittrade, när vi påtalade att våra mördare var i grund och botten hatiska sunnis, de är ansvariga för sin tystnad och för sin acceptans av dessa massmord. Jag såg inga sunnis gå ut på Sveriges gator och skrika ut sin ilska mot ISIS innan dessa började angripa kurder, och kurdernas propagandamaskineri spred sin version.

Spykerbasen, där mellan 1700 och 4000 unga pojkar, vissa så unga som 15 år gamla, såldes ut av sunnistammarna till ISIS så de kunde massakrera dem.

1700

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *