Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

profeten pedofil

Islamiska källor är inte överens om Profetens giftermål med Aisha, vissa säger hon var 9 andra säger hon var 20, om vi struntar i det så tittar vi på lite andra saker som man kan tänka på i sammanhanget:

Äktenskapet fullbordades när Aisha r.a. var 9 år gammal. Aisha hade blivit tjej vid den åldern, vilket inte var ovanligt vid den tiden, och var inte längre barn.

Du undrar hur en vuxen man kan gifta sig med en 9-åring tjej; tjej, inte barn.

Mitt svar ger jag i form av en motfråga. Kallar du ”världens största demokrati” USA och dess grundare, som levde mer än ett millennium senare än Rasulullah Muhammad SAWS, för pedofiler? Om inte, varför inte? Låt oss titta på historiska fakta:

1) före 1886 var ålder för samtycke i sexuellt förhållande (äktenskap) i USA 6 år!
2) År 1887 flyttades den åldersgränsen till 10 år i staten Kalifornien.
3) År 1897 flyttade staten Kalifornien den åldern till 14 år, och resten av staterna följde deras exempel: vissa tog 14, vissa 16 och vissa 18 års gräns.
4) Fram till idag är ålder för samtycke till äktenskap i staten Massachusetts, 12 år. År 2009.

Pedofiler? Eller inte?

Det var inget konstigt mer än ett tusen år (mer än 1200 år! senare) efter Rasulullah Muhammads SAWS tid att vuxna män gifter sig med 6-åriga flickor, var – i Förenade Stater. Ingen av deras samtida tyckte att de var pedofiler.

Ha i åtanke att ingen av Rasulullah Muhammads SAWS samtida svurna fiender som använde sig av allt man bara kan tänka sig för att smäda honom, inte en enda av dem tänkte ens på att smäda honom för det äktenskapet. Hur kommer det sig? Jo, av samma anledning som vita kristna europeer som hade ockuperat en ny kontinent och grundat sin stat på land som de med våld hade stulit från deras urinvånare, inte tyckte att det var något underligt eller onormalt mer än ett tusen år senare.

Skrivet av Najma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *