Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

ISIS förföljelse av shias och kristna i Irak

Världen är tyst inför det som sker i Irak. I tusentals år har kristna bott där, i över 1400 år har shiiterna funnits där, ändå kommer ISIS och deras allierade i dem som avgudar Saddam bland sunniterna, och fördriver kristna, som ser sig bestulna och förnedrade av sina sunni grannar, som plötsligt går ISIS ärenden. Samma människor drömmer om att återta Bagdad och att än en gång styra över majoriteten, shiiterna. Som protest mot det som sker i Irak har många nu valt dessa bokstäver som sina profilbilder, för de visar vad ISIS gjort, då de på shias och kristnas hus skrivit dessa bokstäver, för att som under Judeutrotningen, särskilja på oss och dem…

 

isis bokstäver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *