Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Citat – Al Qaim

Sayyeda Zahra (sa) told her son Imam Hussain (as),
”When I gave birth to you, the Prophet came to see me. He took you in his hands and said to me, ‘O Fatima, take your Hussain, and know that he is the father of nine Imams. From his descendants will appear righteous leaders among whom the ninth will be the Qaim.’ ”

Sayyida Zahraah (a.s) talade om för sin son Imam al Hussain (a.s):
”När jag födde dig, kom Profeten (saw) för att träffa mig. Han tog upp dig i sina händer och sade till mig: Åh Fatimah, ta din Hussain och vet, att han är far till 9 Imamer. Från hans ättlingar kommer det uppenbaras rättfärdiga ledare, den nionde av de kommer vara al Qaaim (Imam Mehdi a.s)

[Ithbat al-Hudat ~ Volume: 2, Page: 552]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.