Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hind

Några gånger har jag suttit med vänner och tittat på al Risala, brevet eller Budskapet. Filmen gjordes av en Syrisk Amerikan, vid namn Akkad, han var även känd för att ha varit bakom flera skräckfilmer i USA, på 1970 talet gjorde han 2 filmer, med olika skådisar, om Profeten Muhammed saw. Han fick då godkänt för sin film av både sunnis som shias.
Några år sedan var han i Syrien, och där mördades han i ett bombattentat (eller var det Jordanien, mitt minne sviker mig) där några galna wahabiter, ville skynda på sitt möte med helvetets eldar.
När jag satt med mina svenska vänner, så brukade jag förklara filmen, jag hade lite kunskaper i händelserna bakom filmen. När jag nu ser sådana här klipp, så tänker jag på alla dem av oss, som inte kan så mycket om historierna bakom filmerna, om vi hade kunnat lite mera förstod vi vilken konspiration och hat och avsky de otrogna hade mot Profeten saw och hans budskap och hans heliga familj.

 

Mitt problem är att jag ibland får ta diskussioner med Wahabi-light, sunnis som är mittemellan wahabismen och sunni islam, sunnis som inte vet om att de går emot sunni islam. Då märker jag av den hjärntvätt de fått genomgå. Jag undrar alltid hur folk lyckas, jag önskar jag hade sådan makt, sedan får jag tag i sådana här klipp, där en “lärd” skriker med hög röst och skryter, JA SKRYTER om Muawiya och Hind…

Om ni läser om dessa djur i våra böcker, så blir ni förvånade att de kom undan med alla sina hemskheter, det är helt naturligt, de var drägg..men om ni läser lite av sunni materialet om dem, så blir ni hatiska, om hur Hind låg med olika män, hur hon åt up lever på al Hamza a.s, Profetens saw och Alis a.s farbror. Hur hon brann av hat för islam. Hur sunni hadither säger klart, att Muawiyas far, inte var Abu Sufyan utan Hind hade flera män samtidigt. Hur hon skröt om sin hämnd när hon mördade al Hamza a.s 

Hur Muawiya lurade folk och förvrängde historien. Enligt flera sunni lärda idag, var det just Muawiya och ingen annan som förstörde och låg bakom det kaos som drabbat den muslimska nationen idag. al Qubaisy, en sunni som hatar oss shias, säger att Muawiya har lurat sunniterna att bli “Nasibis” alltså att bli fiender till Ahlul Bayt a.s utan att de märker av det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *