Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

När nationalismen går till överdrift – Stackars kurder

Mina älsklingar, är Faylee kurderna, kurder som respekterar sin tro, och sitt land och skiter i den dumma nationalismen som vissa apor i norra Irak och i södra Turkiet kör med. Dock måste jag belysa, att det blir rätt makabert, att sitta och lyssna på hedersmördande, ISIS vänliga pro IsraHellanhängare som denna, som tror att de kan svära och spela tuffa bakom skärmen. Här fick jag av en av idioterna på ett inlägg, där jag undrade hur det kom sig att kurder och israeler, var förenade. That’ s it, talade inte illa om judar, talade inte illa om kurder, bara frågan på det och att jag inte kan stödja ett Kurdistan.

Detta övergår de inavlade barnen, så de valde att bombardera min blogg, med en massa hot, svärord osv mot Islam, araber och Irak. Jaha och jag bryr mig? Jag är av uppfattningen att man får ha yttrandefrihet, det är sann demokrati, sen att ni gillar getter istället för kvinnor, det är inte mitt problem. Sen att jag är emot nationalismen, eller om jag är emot IsraHell, är väl min rätt att vara?

Fuck saddam
Hej@hotmail.com
90.230.218.71

HAHAHA lyssna din lilla självmordsbombare. Dela IRAK? Vi har delat Irak och tagit det som är vårt;) vakta din tunga innan vår gerilla jagar dig också. Biji Israel, biji kurdistan. Fuck Irak and filiiistiiin

Ps: Vart finns Kurdistan nånstans? Yazidis vill inte vara del av ert land, Feylis vill inte vara del av ert land och ni själva kan inte ens utropa en egen stat. Så snälla rara, bajs på dig och på dina rasistiska drömmar 😉

Istället för är att skärpa sig, fortsatte stackarna med sin rasism, så vad gråter idioterna för?

Okänd Kurd
Dickatyy@hotmail.se
83.255.23.159

Jag gillar ditt omslagsbild. Och det stämmer mycket väl att det finns tre olika sorters människor. Alla araber tillhör den kategorin ”Waste of humanity” skulle jag tippa på :)

Vi kurder stödjer den Israeliska kampen helhjärtat och vi kurder skall uppnå våra rättigheter och våran självständighet i Irak, Iran, Turkiet och Syrien! Och vi kommer högst troligt utvecklas och gå om er trots alla era brutala försök och metoder att stoppa upp kurdiska framgångar! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *