Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kvinnor som har sex med flera män – kan ha kvar deras dna i sina kroppar livet ut

The idea that as women we are capable of taking on actual physical DNA from the men that we sleep with, was an extremely eye opening piece of information to stumble across.

This science puts a whole new meaning on sexual intercourse as a whole. It is a very sacred and spiritual act and should be completely regarded as such. A lot of people are misusing sex and have forgotten what it is meant for and how important and consecrated it really is.

Enligt denna artikel, så behåller kvinnorna en del av mannens dna i sina kroppar – livet ut. Man har kommit fram till att om en kvinna har sex med en man, så behåller hon lite av hans DNA i sin kropp, så Islams syn på att inte ligga runt, kan ha sina fördelar, för det här betyder att ju fler du har sex med, desto större chans är det att du har många mäns DNA i din kropp och det i sin tur påverkar ens gener för framtida generationer.

viaThis Study WIll Make You Think Twice About Who You Are Getting Into Bed With | Collective-Evolution.

2 kommentarer

 1. Olivia Lindström 25 april 2014

  Måste bara få fram detta, artikeln är INTE vetenskapligt bevisad. Ja, det gjordes en vetenskaplig studie och forskarna kom fram till att de INTE visste varför kvinnor har Y-kromosomer i sitt BLOD (inte i sina gener!!) men att det KUNDE vara från kända graviditeter, missfall, försvunnen manlig tvilling, eller genom sex.

  Artikeln är skriven av en kvinna (Alanna Ketler) som lade in sina egna värderingar och fann en vetenskaplig studie som hon tog EN sak från och gjorde denna lilla saken, som fortfarande INTE har något vetenskapligt stöd, till en artikel om hur man borde tänka när man ska ha sex med någon.

  Att författaren av detta inlägget sedan använder Alanna Ketlers extremt partiska artikel och adderar ännu en osanning ”…det i sin tur påverkar ens gener för framtida generationer.” visar bara på den okunskap om källkritik som dagens samhälle har..

  Skriv om, skriv rätt.

 2. Bahlool 26 april 2014

  Ja du har rätt, det är inte bevisat, så därmed stämmer det inte? Det är rätt märklig, det är inte bevisat att du är släkt med aporna, ändå börjar jag misstänka att du har deras karaktärsdrag. Skriv om vad? Artikeln finns här, bara för att du föredrar att kvinnor ligger runt, betyder inte att det är något vi ska bejaka?
  jag föredrar att tro att det här har med sex att göra, så varför skulle jag ändra på artikeln?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *