Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Wahabi våldtar och mördar 5 årig dotter och blir frikänd

Saudi preacher gets off light for raping, killing daughter.

En känd wahabipredikant i Saudiarabien, blev frikänd av rätten för att ha våldtagit och mördat sin 5 åriga dotter. Enligt sjukhusets källor, så hade hennes rygg krossats, hon hade fullt med blåmärken och hade brutit revben, skalle och arm.

Enligt hennes far, hade han även använt sig av slangar och slagit henne gul och blå, för att kolla upp om hon fortfarande var oskuld. Man har kommit fram till att han våldtog henne i alla möjliga hål, hennes anus, var sönderbränd, för att han efter våldtäkten där, hade försökt ”bränna” igen skadorna.

wahabi

Rätten menar att det enligt deras version av Sharia, det inte är möjligt att döma en far till döden för att ha mördat sin dotter, eller sin fru. Må Allah förbanna en sådan sekt, en sådan khawarijgrupp.

 

2 kommentarer

 1. zulqarnain 04 februari 2013

  Ohhh GUD hur kan du låta dessa avskum ha kontrollen över ditt hus.
  Synd att Imam khomeini inte levde 10 år till, jag garanterar dig att om han fanns nu och med Irans nuvarande teknonologiska framsteg skulle vi ha jämnat saudirabien med marken.
  Imam Khamenei är en stor politiker och han tänker långt fram och han är bra på att förutse vad som väntas i framtiden men Imam Khomeini skulle inte bry sig, han gav order att 13 saudiska skule dödad bara för att de hade avrättat 13 iranier
  han struntade i konsekvenserna

 2. Bahlool 04 februari 2013

  Så sant..Wallahi mkt skulle vara annorlunda med Ayatollah Khomeini..Må Allah välsigna hans heliga själ!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *