Press "Enter" to skip to content

Harvard sätter upp Koranvers

Quran quote ripples at Harvard – Yahoo! News.

Det kända universitetet, Harvard, har satt upp ett citat vid ingången till dess juridik avdelning. Ett citat som är hämtat från Koranen. Det har i sin tur lett till ramaskri i vissa högerkretsar, och man talar då om en “islamisering” av det mest kända universitetet i världen.

Citat sattes upp, jämte citat från Magna Carta, och handlar om att man ska stå upp för rättvisa och vittna för den, även om det är emot en själv eller emot ens släktingar:

[4:135] TROENDE! Slå vakt om rätten och rättvisan som Guds vittnen, även om det skulle vara till skada för er själva eller era föräldrar och nära anförvanter. Vare sig det gäller en rik man eller en fattig stackare är Gud närmast [att döma] såväl den ene som den andre. Låt därför inte era känslor [för eller emot någon] påverka er; då är det fara att ni avviker [från rättens väg]. Och om ni förvanskar sanningen eller undandrar er [att vittna], är Gud väl underrättad om vad ni gör.

2 Comments

 1. Arne
  Arne 21 januari 2013

  Fyfan vad jävligt! Åk hem till Irak din jävla parasit.
  Movh från epatraktorn

 2. Bahlool
  Bahlool 21 januari 2013

  ditt psykfall ta din medicin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *