Press "Enter" to skip to content

När islamofobin blir rumsren

Expressenveteran skrev i islamfientlig tidning – DN.SE.

I åratal har jag följt Ulf Nilson i Expressen, jag har även en gammal bok nånstans där han skrivit sina tankar, en bok från 80 talet om jag minns rätt, i den boken visar han sin låga förståelse för muslimerna, särskilt för Iran, Khomeini och shiiterna.

Nu är han i “hetluften” heter det, när han skriver en artikel som publiceras i den islamofobiska tidningen Dispatch International.

Det sägs att han är ångerfull och inte kände till tidningen, men ångerfull? Snälla, skulle en erkänd reporter inte veta vilken tidning han har skickat sina artiklar till? Rasismen, blir rumsren, tack vare SD och de partier som samarbetar med dem. Islamofobin blir rumsren, tack vare män som Ulf Nilson.

 

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *