Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

SD förbund vill stoppa muslimer från att föda barn

Sverigedemokraterna i Älmhult har på sin sajt publicerat flera kritiserade inlägg. I augusti förra året publicerades en artikel som beskrev invandrare från Mellanöstern och Afrika som lögnare och kriminella. I mars skrev Annika Rydh att asylsökanden som klagat på mögel i sitt boende ”kräver för mycket”.

”Vad är det för fasoner som flyktingar tar sig för. Ställa krav som de ägde landet”, skrev hon under rubriken ”Åk hem om det inte passar”.

Efter att artikeln uppmärksammades plockades den bort från hemsidan.

Annika Rydh har även tidigare uppmärksammats för att ha sagt att de som reagerar på epitetet ”neger” är emot sin egen hudfärg.

Enligt våra intelligenta SD-medlemmar så ska man göra ett avtal som begränsar muslimers barnafödande, med hjälp av världssamfundet. Ett avtal som ska likna Kinas. Jag undrar vad hade hänt om jag sagt att vi måste stoppa judarna från att föda barn?

viaSD-politiker vill begränsa muslimers barnafödande.

2 kommentarer

 1. henke 08 januari 2013

  God morgon!
  inte läst din blogg innan men råkade hamna här när jag letade efter bloggare med liknande åsikter som mig själv så att jag inte känner mig så ensam i mitt tänk.
  Du skriver väldigt bra och har uppenbarligen mycket kunskap och ett tänk som är ovanligt skarpt, jag hoppas du fortsätter skriva om rasismen och SD då det är intressant att få höra lugna och sansade tankar om detta av personer med din bakgrund, ofta blir det ju bara mycket gap och skrik och inget speciellt nytt eller ens vettigt som kommer ut.

  tack för vad som verkar vara en bra blogg.

 2. Bahlool 08 januari 2013

  god middag, tack för dina fina ord min vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *