Press "Enter" to skip to content

Mordet på min farbror

My uncle’s assassination in Karachi – Guest Voices – The Washington Post.

En underbar artikel som belyser det hot och det hat, som shiiterna i världen får uppleva. Jag själv kan se likheter med min egen uppväxt bland sunniter, som till slut ledde till att jag började intressera mig för shia islam och började utbilda mig i min egen tro.

Här talar en ung shia i USA, om hur det var att leta upp information om sin mördade farbror, och om det massmord, som pågår än idag, i Pakistan, mot just shiiterna. Väl värd att läsa och tänka på. Så kanske man förstår vad vi får uppleva?

Shiiterna utgör 1/4 av alla muslimer i Pakistan, ändå mördas de dagligen, bara idag mördades en läkare och dennes fru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *