Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hur mycket var din själ värd Gina Dirawi?

Gina Dirawi i blåsväder efter blogginlägg – DN.SE.

Jag läste gamla tyska sagor och berättelser, däribland om de som sålde sin själ till djävulen, för att få den här världens nöjen och rikedomar. Gina Dirawi är våra dagars försäljare av sin själ.

Jag anser inte att man är antisemit ifall man ifrågasätter Israel, judarnas rätt till Palestina eller sionismen, lika lite som man är islamofob ifall man har kritik mot islam, som är berättigad.

Här har vi en dam, som har palestinsk härstamning, som inte vågar skriva något negativt om Israel eller något positivt om palestiniernas kamp mot fascisterna i Tel Aviv.

Dagligen mördas barn, fängslas barn, förtrycks barn, i det ockuperade Palestina, men för att bli känd, rik och respekterad i Sverige och i den västliga världen, får man inte ifrågasätta eller jämföra Israel med deras nazistiska föregångare.

Jag gör det, jag blir aldrig känd, eller rik eller älskad för det jag skriver, men jag anser att det finns lite mera att kämpa för, än bara kändisskap i någon melodifestival eller i någon teve-kanal.

Gina, hur mycket var din själ värd? Har du glömt dina förfäders kamp? har du glömt bort dina släktingars död? Fördrivning? Eller är du kanske tacksam mot sionisterna för att de drev iväg dem, så att du kan sitta i det fina Sverige, och njuta av dina nya herrars rester?

Kampen mot Israel är en kamp för rättvisa, och inga judaspengar kommer ändra på den synen. Gazas blod har inte torkat än, och du bryr dig inte? Genant…

 

2 kommentarer

  1. itan mulli 01 december 2012

    Läste ditt inlägg och förundras över din okunnighet. Vem har mest makt i samhället idag? Du eller Gina? Svaret är Gina. Varför är svaret Gina? Jo, för att hon är kändare än dig. Det du måste förstå är att Gina bygger upp sitt namn…ett varumärke. Gina försöker att bli en viktig person i det svenska samhället. Jag tror inte Gina har glömt vem hon är eller var hon kommer ifrån…det förstår man om man har följt hennes blogg. MEn du måste inse att vissa saker tar längre tid. Om hon skulle babbla om Israel-Palestina konflikten skulle hon säkerligen bli sparkad från SVT och därmed förlora sin maktposition i samhället. Medan du sitter och skriver på din blogg för en handfull läsare och tror att du gör förändring på det viset så försöker Gina ”vinna över” massorna. Och det är på så sätt du får ut ditt budskap. Nu vet jag inte om min teori är rätt…Gina kanske har glömt vem hon är osv osv…men jag tror inte det. JAg tror hon är smartare än så. Och du måste lita på att din medsyster är det.

  2. Bahlool 01 december 2012

    Så hon har makt att göra vad? En persom som har makt, har något att säga till om, hon sätts åt varje gång hon yttrar sig emot Israel eller Palestina. Så hon vill vinna massorna till vad? Än en gång visar du din låga intelligens, när du tror att hon har något att säga till om eller att hon bygger något varumärke som har något som helst betydelse för palestina eller muslimerna när hon hånar dem och går emot dem och häcklar dem.

    Nästa gång du vill paradera med din låga intelligens, råder jag dig att inte uttala dig om saker som är över din nivå. Kalla inte folk för okunniga, som har belägg för vad de säger, medan det enda du kan komma med är, att du tror, hon har planer för framtiden.

    Grattis du är utnämnd till veckans idiot 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *