Press "Enter" to skip to content

”Jämna Gaza med marken”

via”Jämna Gaza med marken” – DN.SE.

Än en gång visar Israel att de lärt sig mycket av nazisterna under andra världskriget. Man kräver inte bara att jämna Gaza med marken, nej en stor majoritet av judarna stödjer massmordet på palestinier. De flesta barn och kvinnor.

Man har i väst kommit till en sits, där man accepterar massmord på araber, med glädje. Några månader sedan var det ett självmordsdåd i Bulgarien, och då var Bildt snabb på att fördöma det, då offren var judar. Vart är fördömandet nu?

Under anddra världskriget, så valde Nazityskland att angripa ett polskt, judiskt, getto. Massmordet ledde till att vi än idag får höra om hur hemska nazisterna var, men våga säga att sionisterna/judarna är hemska, då är du en antisemit.

 

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *