Press "Enter" to skip to content

Att ge bröstmjölk till främmande män

Saudi women use fatwa in driving bid | GulfNews.com.

Inom wahabismen, ja även inom sunniislam – finns bevis som styrkar att man kan ge en kvinnas bröstmjölk till främmande män, och därmed göra dem till ”släktingar”. De blir inte främlingar längre och kan då se kvinnorna utan slöja.

Det har nu använts av vissa kvinnor i Saudi, som kräver att deras förare ska få dricka deras bröstmjölk, om de nu inte får köra bilar själva. Så enkelt besegrade kvinnans list, wahabiternas ologiska regler. Kvinnor får inte köra bilar själva, men deras ”adopterade” söner, ska då kunna köra dem…

 

2 Comments

 1. Sarah
  Sarah 17 september 2012

  Vad löjligt. Inlägg av den här karaktären får verkligen inte shiiter att verka bättre. Och att du dessutom tar upp det gång på gång, varför? Uppenbarligen bara för att ”röra om i grytan” och skapa ilska bland sunnimuslimer.

  Eftersom Islam säger att ett barn bara blir mahram till modern och hennes egna barn om det ammats minst 5 tillfällen och är UNDER 2 ÅR GAMMALT, så är uppenbarligen denna ’fatwa’ rent skitsnack och används förmodligen enbart för att sprida runt lögner. En vuxen man har passerat 2 års-gränsen för länge sen…

 2. Bahlool
  Bahlool 17 september 2012

  Fatwan är saudisk därmed wahabi, så det är inte samma princip som sunnis har. Utan denna fatwa gäller vuxna. haditherna i sunni böckerna talar om vuxna män, som föreslogs dricka en kvinnas bröstmjölk, något som bekräftades av flera wahabi muftis. Så löjligt är lagen, löjlig är fatwan, inte att man upplyser om det bisarra med wahabismen.
  Vad har shiaislam eller shiiter med saken att göra? Det här handlar enbart om wahabismen och saudiarabien..du verkar ha fått shiamuslimer på huvudet 😉 lugna ditt hat kära du..och läs vad inlägget handlar om istället för vad du vill det ska handla om?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *