Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Lars Vilks – Äntligen har andra vaknat upp till hans hets och hat

Jamtli stoppar verk av Lars Vilks – DN.SE.

Sedan Lars Vilks blev känd med sina rondellhundar, skrev jag om hur hatisk han var mot islam, men då fick man skäll, för Lars Vilks var inte rasist mot invandrare och inte heller hatisk mot muslimer, men gång på gång såg man tecknen, gång på gång såg man attityden – Lars Vilks är en islamofob.

Nu skulle han delta på en konferens för några av de största islamofoberna och rasisterna i världen, och då har även andra börjat fatta att denne man är inget att ha. Hans konst är ingen konst värd besväret och hans intelligens är därefter. Han har gång på gång visat att han inte kan föra en enkel diskussion.

Hoppas fler vaknar upp för dessa smygrasister och smygislamofober.

Islam är här för att stanna, get used to it?

8 kommentarer

 1. Paul 21 augusti 2012

  Det ar bra at Lars Vilks blev islamofob. Alla lander som har islamister pa sin grund har problem nu. Titta pa India, Philipinerna, Tailand, Bosnia, Serbia (de blev invanderat av muslimer hundratal ar sen men forre detta var icke-muslim lander)! Nar avtal av muslimer stiger upp till 50% da borja dom trycka pa andra folk hard. Och sager att Koranen ar viktigare an statslagen! Det ar kan man inte leva med om man tycker att leva i fred och enlgit lagen. Det finns bara en vag att radda land fran detta – forbjuda muslimer att komma in i landet.

 2. Bahlool 21 augusti 2012

  Heh du vet att fillippinerna var muslimer först och kristna kom dit och började förtrycka muslimerna? Du vet om att Serbien startade massmord på muslimer och inte tvärtom
  Det är mera att folk blir muslimer, och ickemuslimerna blir rädda så de börjar slakta muslimerna. Thailand eller södra thailand är islamiskt (tillhörde islamiska malyasia) och då kom buddisterna och tog över och slaktade och slaktar muslimerna, samma med burma..så varför är du så okunnig om världen och geografin och historia? Islam är här för att stanna så du får gärna förbjuda vad du vill..till slut går det inte att säga nej till ett budskap som attraherar hjärtan

 3. staffan Anderstig 21 augusti 2012

  Islam har ingen plats i Sverige,däremot de muslimer som vill leva i demokrati,dvs yttrandefrihet jämlikhet mellan kvinnor ock män osv……

 4. bezor 21 augusti 2012

  Pauls brist på kunskap är inget annat en missriktad hat när man ensidig dömer över en miljard människor. Med den resonemangen skulle man kunna säga att överallt där kristna kommer så blir det problem och krig. Det är ju inte många muslimska länder som för krig i väst, eller hur? Hur många kristna länder för krig i Muslimska länder?

  Som du ser så är det dumt att gemföra så. Vi är alla människor och det finns goda och onda överallt. Men du tycks ha långt till detta enkla fakta.

 5. anon 21 augusti 2012

  Angående 1990-talets krig på Balkan så var det faktiskt bosnienmuslimska separatister som startade konflikten. Och Serbien var inte inblandat i kriget på ett direkt sätt, kriget fördes inom Bosnien och Kroatien, många serber i båda delarna var utsatta för förföljelser och trakasserier (speciellt i Sarajevo, se hur befolkningsstatistiken ändrats), och ville självklart inte vara med i den nationen som nyligen skurits ut av extremister.

  Jag vet inte vad man kan säga om Lars Vilks, det är svårt att veta om han bara vill laborera med begreppet yttrandefrihet eller om han verkligen gått med i någon extremistisk rörelse.

 6. Bahlool 21 augusti 2012

  japp Staffan gasa muslimerna bara 😉
  Det gick ju bra för dina förfäder i Nazityskland

 7. Bahlool 21 augusti 2012

  Faktiskt inte Anon..bosnierna valde att gå ut ur jugoslavien, plötsligt började serberna slakta..det är alltid roligt att historieförfalska..jag minns själv när jag satt och såg på teve och så ser man hur presideten försöker lugna serberna men de fortsatte med sitt slaktande tills muslimerna fick gehör i väst för sina krav att få köpa vapen (efter att Iran kom in i bilden och USA kände sig hotade)

 8. Aliyah Hussain 26 augusti 2012

  Håller HELT 100% med Bahlool,…Han har helt rätt…..Folk borde läsa mer historia och få mer fakta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *