Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Tunisien – Wahabiter angriper palestinademonstration

Tunisian Salafis attack pro-Palestine march | Al Akhbar English.

I Tunisien har wahabiterna börjat ta till vapen för att angripa Palestinademonstrationer, då de menar dessa styrs av shiiterna. Sista fredagen i Ramdan går muslimerna ut på gatorna – på uppmaning av den avlidne Ayatollah Khomeini, för att demonstrera för Palestina och alla ockuperade folk i världen. Något som verkar vara en törn i wahabiternas ögon. De har nu i dagar angripit fester och festivaler, där de anklagar deltagarna för att sympatisera med  Shiiterna.

När ska världen vakna upp? Hur länge ska wahabiterna få hålla på med sina aggressiva metoder?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *