Press "Enter" to skip to content

”Alla striders moder” rasar i Aleppo – Så lurar media oss till ett nytt krig

”Alla striders moder” rasar i Aleppo – DN.SE.

Man gjorde det i fallet med Irak, man försökte göra det i fallet med Iran och nu är man på väg att lyckas i fallet med Syrien. I flera tidningar talas det om alla striders moder, trevligt uttryck man stulit från Saddam Hussain eran, här ser ni hur det ser ut i en tysk tidning:

Så när vi har media, so på det här sättet förändrar verkligheten till att passa den bild som västmakterna vill vi ska ha, hur ska vi nånsin veta om vi kan stödja våra regeringar? Dagligen får vi höra hur stort lidande det är i Syrien, men inte en enda gång har jag i västlig media, fått höra hur den andra sidan ser konflikten, de som stödjer och älskar sitt land och sin president.

Jag vet att Bashar inte är någon ängel, men att stödja de wahabitiska terroristerna som slåss mot honom, det är ett värre brott.

10 Comments

 1. Fawziya
  Fawziya 01 augusti 2012

  Vad angår det dig Vrf var du så jäkla glad när
  Ben Ali eller mubarak störtades vr de för att de
  Var sunniter eller sluta med dubbelmoral
  Syrien är dubbelt så
  Mycket finare land än Irak och Iran
  Du kan attackera din egen kurd president wlak

 2. Bahlool
  Bahlool 01 augusti 2012

  Skiter väl i om de var sunniter lol..de var tyranner..Syrien finare HAHAHAHHAHAHAHAH..Syrien är öken 😉 och enda de är kända för är att de tar mutor för allt och att landet är fyllt av Israel älskande wahabiter som dig. Jag attackerar ingen bara påtalar att ni är djur, som ljuger och har er och i verkligehten jobbar för Israel 🙂 Ta inte illa upp, det är inte första gången ni säljer er heder 😉

 3. Ihsan Magman
  Ihsan Magman 13 augusti 2012

  Fuck alla wahabiter. Ni trampas dagligen av den syriska armen. Det e ett wahabi/usa krig mot Syrien

 4. Zulqarnain
  Zulqarnain 14 augusti 2012

  Bahlool gå inte i Fawzias fälla!
  ja Syrien är dubbel så mycket finare än Iran eller nej 4 gånger finare vackrare än Iran, detta säger jag eftersom jag är säker på att en wahabi inte kan peka ut Iran på en karta, de kan inte ens peka ut sina egna öknar på en karta på grund av sin dåliga förstånd.

  Förresten Irans president är i Meka och han bad på det vis som shia muslimer gör, varför gör ni inget mot han? vågar ni bara slå ner vanliga shia pilgrimer när de ber? vågar ni bara slå kvinnor och barn?

  Slå ner Irans president eller skäll ut han på något sätt så att Iran får en anledning och jämna Saudiarabien med marken.

 5. Bahlool
  Bahlool 14 augusti 2012

  HAHAHHAHAHA SÅSANT!!

 6. FAWZIYA
  FAWZIYA 19 augusti 2012

  va ? saud arabien ? jag pratar om mitt andra hemland Syrien
  vad är wahabi ? jag tilhör ahl sunah ,jag har ingen sjal ,chador och bomber
  som shiamuslimer har,
  Syrien är ett modernt land som inte förtrycker kvinnor med chador eller abayas syriska kvinnor har mer rätt att bestämma över sig själva än iraqisk kvinnor

  det är juh derför alla iranier lämnar shitismen nuförtiden 😉

 7. FAWZIYA
  FAWZIYA 19 augusti 2012

  ibn el mut´3a

 8. Bahlool
  Bahlool 19 augusti 2012

  juste din idiot..pga bashar har de fått bestämma själva..HAHHAHAHA DU ÄR SÅ BLÅST

 9. Bahlool
  Bahlool 19 augusti 2012

  Hellre ibn Mut3a än ibn Ga7ba 😉 nu får du inte skriva här längre, du har visat hur blåst du är…talar om Syriens frihet när den som gav hundar som dig och din mamma friheten är den ni bekämpar din självmordsbombare 😉

 10. Zulqarnain
  Zulqarnain 20 augusti 2012

  LOOOL
  Skulle wahabi kvinnor ha mer frihet än Iranska kvinnor. Vilken skämt du är, hur många kvinnliga ministrara har ni? 0 ministrar men i för sig ni har inga manliga heller för ni vet inte vad frihet är för något.
  Bomber shia muslimer hmmm du kanske kan lura dig själv men världen vet att det är dina bröder Al qaida som använder sig av självmordsbombare.

  du är ingen Ahl Sunnat du är endast en wahabi och inget mer.
  Förresten det är därför syriska kvinnor älskar bashar Assad för de vet att wahabist män är djur och ingen vill ha en hund i sitt hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *