Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ett attentat eller ett skämt?

En buss exploderar i  Bulgarien, preliminära siffror tyder på att 5 israeler dött i attentatet. Man vet inte om det var en bomb eller ett självmordsattentat, man vet inte heller hur många offer det fanns på bussen, om alla var från Israel, hur många sårade det var, MEN, man vet redan vem som begick terrordådet – Iran och Hizbollah. Inte en av dem, utan båda två får skulden för nåt som polisen och staten är osäkra på.

Är det bara jag som känner mig förvirrad? Hur kan Israel och Bildt, veta vem som begått dådet, men vi har knappt några vettiga uppgifter om händelsen.

Bildt beklagar terrordådet och säger:

”Fruktansvärd terrorattack mot israeler i Burgas i Bulgarien. Måste fördömas med hårdast möjliga ordalag”

Så det är hemskt att 5 israeler mördas. Idag, på annat håll, i Pakistan, mördade wahabiterna 14 tal shiamuslimer, däribland kvinnor och småbarn. Ingen Bildt, inte ens DN.se, skriver om det. Så 14 offer är inte lika mycket värda som 5 sionisters liv. Vilken jävla värld vi lever i. Hoppas alla vet att jag aldrig i livet kommer rösta på moderaterna?

viaIsraelisk turistbuss exploderade på bulgarisk flygplats – DN.SE.

6 kommentarer

 1. nattavigdor 18 juli 2012

  tycker du att 7 människors liv är ett skämt? då är det bog sorgligt att vara du

 2. Bahlool 18 juli 2012

  om du är för blåst för att förstå sammanhanget, yttra inte dig?

 3. Miranda 19 juli 2012

  Kunde inte sagt det bättre själv. Idioter är de hela högen. Och ännu värre idioter som läser tidningarna och tror på deras bullshit.

 4. Nina 19 juli 2012

  Du har helt rätt i det du säger. Israel och Amerika dödar dagligen men varken DN eller någon annan öppnar käften. Inte för att oskyldiga ska behöva dö. Oavsett religion eller ras men DN går i sionisters led. Iran har inget att vinna för att döda några turister. Israel är hatat av 500 miljoner araber och många kan tänkas göra något sjukt som detta.

 5. Inte konstigt att det i Burgas skrivs mer om. Många svenskar är i Sunny Beach och media går ut med att det kan vara en svensk som gjort det.

 6. zulqarnain 24 juli 2012

  Snälla om Iran ville ge igen efter att Israel dödar våran vetenskaps män så väljer de inte turister, kom ihåg en sak när Irans underrättelse tjänst som var nybildad och inte hade tillräckligt med resurser fick order att döda 13 Saudiska högt uppsatta tjänstemän efter att man hade avrättat 13 vanliga pilgrimmer i Saudiarabien så valde man 13 ambassadörer.

  Om Iran bestämmer sig för slå ut israeliska mål så blir det inte mindre än försvarsministern och presidenten men just nu sitter de och väntar och skiter fullständigt i några turister.

  Ärligt talat tror ni bara att det är endast Iranier som hatar israeler? världen hatar dem till och med svenskar på mitt jobb pratar på ett sätt att jag inte vågar ens drömma om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.