Press "Enter" to skip to content

Massakern på shiiter fortgår

Scores killed in Iraq attacks – Middle East – Al Jazeera English.

Inte nog med att wahabiterna angriper shiiter i Bahrain och i Syrien, med skjutningar, bombningar och tortyr som följd, utan slakten på majoritetsgruppen; shiiterna, i Irak fortgår. I åratal har man mördat shiamuslimer, som vallfärdat till imamerna eller som bara hade fel namn när de gick igenom ett område där wahabiter fanns.

I omvärlden sprider wahabiterna myten att det är sunniterna som lider i Irak, men tittar man på siffror av döda och vart de sker, så är det alltid shiamuslimerna som är måltavlan för slakten. När ska världen säga nog är nog? Hur länge ska shiamuslimerna få sätta livet till för att de älskar Ahlul Bayt?

Nu dödas wahabiter i kampen mot Bashar i Syrien och vi ser hela den sunnitiska världen gråta, demonstrera och visa sitt stöd för terroristerna, varför inte visa likadant stöd för shiamuslimerna?

Bli först att kommentera

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *