Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Zakir Naik förklarad kafir

Gammalt inlägg från 2009 men den här snubben slutar aldrig sprida sitt gift så här är det igen:_

Jag skrev om den här hunden en gång som fördömde Imam Hussains revolt 1400 år sedan mot aset Yazid, en kung som angrep de heliga städerna och mördade tiotusentals muslimer. Zakir Naik är från indien och stödde Yazids version, en version som enbart stöds av de illitärera i den muslimska världen. Äntligen tröttnade de sunnitiska lärda i indien och fördömde Zakir och menar han är kafir, en otrogen.

Zakir verkar ha öppet stött Osama bin Ladins terror.

Herr Zakir har hyllats stort bland pakistanier och indier och har medverkat i många tvprogram, till slut hann hans okunskap ikapp honom..några kända saker han har sagt är att Hussain, Profetens barnbarn, var en otrogen, en kafir och att hans revolt för att rädda islam var fel.

Han menar också att ickemuslimer inte är människor (han kanske läst gamla testamentete för ofta?)

Här kan man läsa och se mera om denna förryckte man..

A fatwa has been issued against a well known Islamic scholar and owner of Peace TV Channel, Dr Zakir Naik by the Qazi of Lucknow, Maulana Mufti Abdul Irfan Qadvi for allegedly supporting Osama bin Laden and asking youths to join terrorism.
Zakir Naik declared Kafir by Ahle-Sunnat‏ http://www.zeenews.com/video/showvide…
http://www.zeenews.com/video/showvide…
For more details see fatwa visit on following web
http://juloos.diinoweb.com/files/fatw…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *