Press "Enter" to skip to content

Klassiker – SD och Musslor – Darwins teori har besannats

Gammalt inlägg jag kom över igen

Jag gick in på Tankesmedjan Feminix och läste om det förakt och den syn man har på muslimer eller “musslor”. Man varnar för denna religion, som gjort intrång på svensk mark. Jag älskar mina Sverigedemokratiska vänner, deras hjärnor bevisar Darwins tes om att vi härstammar från aporna. Inlägget handlade om muslimsk tvättning och bön, el av inlägget stod det så här i:

Fem gånger om dagen. Hur lång tid tar det? Och så undrar man varför vi svenskar tycker att muslimer är underliga, ja rent av fanatiska. Hur kan någon vilja konvertera till detta?

Jag, naiv som jag alltid är när det gäller möten med okunnigt folk, bemötta dem och så kom svaren, som vanligt hån, glåpord och inte ett enda svar på mina frågor..Vill folk verkligen rösta på såna här hjärndöda människor?

10 kommentarer:

Bahlool sa…
Vi svenskar? 😉 Så vad är svenskar som är vita infödda svenskar som konverterat? Är de inte också svenskar? De tycker sånt här inte är så konstigt.
Vi människor gör många saker på daglig basis, varför ska just det här vara extra svårt och extrakonstigt? Vissa har en ritual att de varje morgon måste ut och springa..det är hälsosamt för kroppen och tar dem 30-50 minuter..jag tycker det här är hälsosamt för själen.
Islam är del av Sverige. Man är inte mindre svensk för att man ber eller fastar.
Anonym sa…
Det har insmugit sig ett fel i din kommentar! Det står nämligen att islam är en del av Sverige. Ej riktigt, det har aldrig varit en del av Sverige, är inte en del av Sverige och kommer aldrig att vara en del av Sverige. Det människor som låtit lura sig in i islam är naturligtvis inte svenskar längre utan enbart svenska medborgare.
/Hm
Anonym sa…
Islam är inte en del av Sverige, nej. Den vill ta över Sverige, men det är en helt annan sak…Mattias

Anonym sa…
bahlool-trollet har totalt missat att en joggningstur inte sker på arbetstid, vilket muslimer med tvångssyndrom tvingar sina arbetsgivare att acceptera deras små bönerraster.
Bahlool sa…
Så hur “smög” sig kristendomen in? Ateismen? Alla dessa värderingar och trossamfund som vi har i Sverige kom utifrån eller menar ni att kristendomen, skapad av en jude i Palestina, är svenskt? Efter ett tag blev det del av den svenska kulturen..varför inte islam?
Så Hm de som blir muslimer är inte svenskar längre..vad är det som gör en svensk och när blir han ickesvensk enligt dig och din värdeskala?
Om jag lämnar islam, är jag svensk då? Eller stoppas jag av mitt mörka hår?
Anonym sa…
Det är väl så att ingen kan avancera högre i karriären än att kränga tomater och annat krafs när man slickar en matta fem gånger om dan.Röven borde också tvättas.
Bahlool sa…
Mycket anonymt här hos dig..
Muslimer tvättar faktiskt röven..där fick du lite information 😉
Så hur är det med pauserna som man brukar få på jobb? Är det inte så att man kan och brukar be på dessa pauser?
Jag ställde några legitima frågor..men fick inga svar..som vanligt kommer man med en massa fördomar, anklagelser och hån, men aldrig med svar.
Vad händer om jag gör avkall på islam?
Varför förlorar man sin “svenskhet” om man blir muslim? Och varför är kristendomen svensk när den kommer från Palestina?
Robin Shadowes sa…
Islam och musslor hör inte hemma i Sverige eller övriga Europa för den delen. Dom som har konverterat betraktar jag som landsförrädare. Förrädare mot sitt eget land och folk. Dom skall också ut härifrån. Baloo kommer aldrig bli svensk hur han än gör. Att han skulle konvertera skulle ändå inte få mig att lita på honom. Skulle bara betrakta det som taqyyia i vilket fall som helst.
Anonym sa…
Bahlool du kan gå in på vilket badhus som helst och se att vid omklädningsskåpen dras ett par kortbyxor över kalsongerna,sedan går man ut i duschen och skvätter lite symboliskt vatten över sig så brallorna blir blöta.Det finns ingen tillstymmelse till tvagning av nedre delar.Så kom inte och snacka om att det tvagas…riktiga lortgrisar är dina kompisar.
Anonym sa…
Lite kuriosa,vad ser du på röntgenbilden om en kackerlacka kryper in i örat på en musse.

TVÅ HJÄRNHALVOR. same size.

Så som vanligt..mycket anonymt..mycket lögn..mycket hån..mycket skämtande..mycket rasism..mycket islamofobi..men inte svar, ingen logik och ingen som helst intelligens. Tacka gud som gjort mig en Muslim..Tacka gud som gett mig en hjärna att tänka med..Tacka gud att jag inte är Sverigedemokrat..

Jag kan inte annat än gratulera till att det äntligen går att bevisa Darwins teor..

2 Comments

 1. Baqer
  Baqer 09 februari 2012

  ” Skulle bara betrakta det som taqyyia i vilket fall som helst.”
  hahahahaha
  Han måste vara en Wahabi

 2. Bahlool
  Bahlool 09 februari 2012

  ahha haft med honom att göra ofta idioten lol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *