Press "Enter" to skip to content

Israel använde sig av CIAs namn för att rekrytera terrorister

Mossad använde CIA som täckmantel – DN.SE.

Jundullah, en sunnitisk extremistisk organisation som via websidor hävdat att det sker ett massmord på sunniter i Iran (en enda person kunde man se som blev dödad av iranska regeringen – för han var en terrorist) en organisation som hyllar al Qaidah och talibanerna, en organisation som avskyr shia och shiiterna, har inte enbart jobbat för CIA, som de trodde, utan i verkligheten för Israel.

Man har på Israels befallning, utfört terrordåd mot Irans regering och dess folk. Så denna grupp, som hatar judar, jobbade för judar. Så denna grupp, som hatar shiiterna, har i verkligheten arbetat, för Israel medan de i tron jobbade för väst och USA.

Nu vet vi vem som ligger bakom mordet på de stackars vetenskapsmän, som enbart försökte utveckla Irans kärnteknologiska utveckling och vi hittar SD anhängaer, som menar att vi muslimer är underutvecklade, det är vi, när ni inte ens tillåter oss att utforska och utveckla våra länder!!

One Comment

 1. zulqarnain
  zulqarnain 14 januari 2012

  för en gångs skull var jag före dig 🙂 Skrev om detta några timmar tidigare än dig
  men du har fel, det var faktiskt två som blev avrättade och det var Rigi och hans bror, denne avskums bror mördade sin frus lille bror och dennes brott var att han var shia.
  Nu vill jag veta var alla personer är som skrek sig hesa när USA anklagade Iran för att döda saudiska
  För några månader sen mördade man en annan vetenskapsman och hans brott var att han jobbade med den fredliga kärnkraft programmet men det visade sig att han var fysiker och han hade inget med detta och göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *