Press "Enter" to skip to content

Det tysta massmordet fortsätter

Pakistani Shia ’Nayyar Abbas’ Gunned Down by Wahabi Terrorists in Karachi.

Än en gång har man mördat en shia ungdom i Pakistan, bara några månader tidigare, mördades den 22 årige Nayyar abbas bror, bara 26 år gammal och nu fick han följa sin bror i martyrdöden. Hans brott, han var shia, hans aktiviteter, var att han var medlem i scoutkåren.

I Pakistan lever runt 25% av befolkningen med shiaislam som tro, de har förföljts i årtionden nu av terrororganisationer som riktar in sig på ledare, och förgrundsgestalter. Tyvärr lever sunniterna i ignorans, då de inte känner till det här och lever i tron att det är shiiterna som mördar sunniterna. Tsk Tsk Tsk

2 Comments

  1. miiim
    miiim 05 januari 2012

    Kom igen yaaaaa bahlol. Läs lite om vad som händer i dammaj i Jemen just nu.

  2. Bahlool
    Bahlool 06 januari 2012

    Har du länk?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *