Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Israel mördar än en gång oskyldiga

Egyptier dödade av Israels plan – DN.SE.

Någon attackerade militärer i södra ”Israel” och som svar på dessa dåd, spränger och skjuter Israel ihjäl ett flertal oskyldiga, däribland barn.

Denna logik där alla av en viss ras eller religion är måltavlor, när man själv lidit förluster. Istället för att hitta den skyldige, utmålar man en hel folkgrupp som skyldiga och mördar urskiljningslöst. Hamas brukar ta ansvar för sina dåd, denna gång menar de att de inte ligger bakom attackerna mot sionistockupanterna, men ändå blir de själva angripna av Israel. Denna gång har Israel gått så långt att de även angripit egyptiska soldater. Vad dessa har med attackerna att göra är ännu oklart.

När ska man ställa de ansvariga i Israel till svars för sina terrordåd?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *