Press "Enter" to skip to content

Tjuven beklagar sig över bytet..

Regional kritikstorm mot Assads våld – DN.SE.

Att länder som Saudiarabien beklagar sig över det våld som begås i Syrien, är som att tjuven stjäl från dig och sedan beklagar sig över att bytet är för litet. Saudiarabien och Bahrain slog ner hårt på demonstranterna några veckor sedan, för att de vågade kräva demokrati och rättvisor. Man mördade, fängslade och torterade ett stort antal bahrainier, med hjälp av de saudiska trupperna som kom för att slå ned på demonstrationerna.

Någon vecka sedan antog Saudiarabien en ny lag, som gör det olagligt att kritisera Kungen eller hans korrumperade regering. Samtidigt går man nu ut och stödjer demonstranterna? Vad skulle Saudiarabien göra ifall massorna demonstrerade på samma sätt i Saudiarabien?

 

2 Comments

 1. su
  su 11 augusti 2011

  Saudiarabien borde inte få yttra sig om något

  Haha olagligt att kritisera Kungen….. Nae är det olagligt att kritisera hycklaren så synd men inte ens ord räcker för att kunna kritisera honom han har för många fel 😮

 2. Bahlool
  Bahlool 11 augusti 2011

  hahah so true su

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *