Press "Enter" to skip to content

Breiviks allierade i Danmark

Hemligt nätverk mot invandrare – DN.SE.

Igår kom jag i en diskussion med en person som menade att han inte stödde SD men att han ogillade hur de svartmålas efter Breiviks terrordåd. Han menar vi ska se på Breivik som ensam förövare, och att SD och likasinnade, inte hade något med hans hjärntvättning att göra. Så fel personen dock hade?

Nu läser vi om ett hemligt nätverk, med dryga 100 danskar som ville rensa samhället från invandrare. Hur skulle ett sådant nätverk i Sverige göra om jag, som invandrare, inte vill lämna landet? Blir jag utkastad med våld? Kommer jag ställas vid en vägg? Jag har vid flera tillfällen upptäckt att islamofoberna, som ger sitt stöd till SD, nämnt mig och mitt riktiga namn, de talade om att besöka mig i min butik och en av dem talade om att kasta ut mig i havet och skjuta efter mig.

Om obetydelselösa jag är omtalad på det här viset, hur står det då till med kända antirasister som Mona Sahlin och Lars Ohly? Har vi ett liknande nätverk i Sverige? Hur länge ska vi vänta tills vi får en Breivik i Sverige? Eller varför inte en ny Hitler, en som med hjälp av demokratin, tar över Sverige?

 

3 Comments

 1. johan
  johan 11 augusti 2011

  Demokrati och yttrandefrihet måste gälla alla, även dem som inte vill ha någon. Enda lösningen är mer kunskap och bättre undervisning i skolorna. Kunskap är det enda som kan döda fördomar.

 2. johan
  johan 11 augusti 2011

  En bättre skola där man plockar upp mobbade och utfrysta barn i tidig ålder skulle också hindra folk från att bygga upp det hat dom måste kräfts för att kunna göra det breiviks gjorde.

 3. sillen
  sillen 21 september 2011

  Åk hem med dig Bahlool, er kolonisering av Sverige kommer i slutändan varken gagna er själva eller svenska folket.
  Du och alla andra invandrare är fan bara brickor i ett gravt cyniskt spel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *