Press "Enter" to skip to content

Svart man fick 300 000 US dollar hus för 16 US dollars

En svart man använde sig av lagen och lyckades få ett hus, värderat till över 300 000 US dollar, alltså runt 2 miljoner svenska kronor, för 16 US dollar, något han fick betala för att lämna in en ansökan om att ta över huset.

Enligt Texas lagar, kan en person ta över ett hus, som ingen vill ha. Huset ägdes av en man som inte klarade av att betala av sina skulder, sedan gick kreditföretaget i konkurs, så då var det fritt fram att flytta in och kräva det här huset för 16 US dollar.

Nu måste husockupanten bara bo där i tre år, då äger han huset – helt lagligt. Ett djävligt fint hus..

 

One Comment

  1. mariam
    mariam 26 juli 2011

    vilken tur han har

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *