Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Irak – kurder förbereder sig för konflikt med Irak

Jag tycker det är besynnerligt att man tillåter en rebellrörelse eller framtida terrorister, tillståndet att beväpna sig och att skapa sig ett eget område. I denna korta film visas hur kurderna förberett 85000 man, som ska i framtiden slåss mot Iraks nationella armé.

Dessa ”soldater” ska försvara ”Kurdistans” gränser, ett Kurdistans som inte finns, och förhoppningsvis inte kommer finnas.

När man är del av Irak, borde det väl inte vara tillåtet att ha en egen armé och att planera för att bekämpa landets militär? Det här är en av anledningarna till varför jag avskyr nationalismen; om man är nationalist, då är man kurd, arab, iranier. Är man däremot panislamist eller muslim eller islamist, då är man muslim först och inte går man ut i strid mot sina muslimska grannar, för att man föddes av kurder eller araber.

 

10 kommentarer

 1. Arabjävel!!! 01 juli 2011

  Så länge kurder är en del av Irak kommer Irak alldrig leva ifred med en gemensamm irakisk nation som alldrig funnits! Irak kommer inte njuta av fred om kurder inte lever fritt, Irak kommer att drabbas hårdast av alla länder som colonisation över kurdisk mark, först och främst är en läxa vad araber behöver ta lära av att acceptera förnekande av ett land som heter Irak utan överenskommelse som alldrig funnits inom den Irak som bildades, en läxa för kurder är att aldrig stödja araber från kolonister över araber, en läxa Gud vill oss kurder och den läxa Gud straffade araberna med var islam satans religion där satan befann aig gömd i och där Gud tvingades lära araberna med egen kraft, om något sånt hände oss kurder akulle vi tvinga honom likadant och visa att vi älskar honom med att jorden bestog av konster allsmäktige Gud skapat! Vi fanns där vår Gud behövde oss med vilken religion somhelst hjälpte vi Abrahams kamp emot semitiska riken som slaviserade folk!! Kan du skämmas för att koranen är på arabiska? Den är en lära araber måste anpassa sig efter och inte språket Abraham pratade, språket Abraham pratade var tillför alla språk! Gud har straffat araber med historien att inte änns Gud håller med araberna sättet att tänka. Att vara islam är Guds vilja till kommunikation och inte ett enda språk, kommunikation är viktigare än språk! Så Gud förstår alla slags kommunination som ger uppfattningar och tankar!

 2. bashar 01 juli 2011

  Du snackar om kommunikation? Det är ju helt omöjligt att tyda vad du skriver mer än ett enstaka ord här och var.

  Läs en bok, en tidning, den här bloggen eller vad som helst. Läs bara, så du lär dig stava och uttrycka dig i skrift. För din egen skull.

 3. Bahlool 01 juli 2011

  roliga bashar är att jag inte ens läser allt..jag verkligen orkar inte läsa svärord stup i kvarten..sen har jag tagit bort det allra grövsta…stackare vill lufta sin aggression här..dödshot osv om jag förflyttar mig över Kurdistans berg..jag sa åt honom som jag säger åt wahabiterna..när ni vill..dö måste vi alla nån gång 😛

 4. bashar 01 juli 2011

  Älskar cybergangsters. Att ge sig på dem med rationella argument är helt meningslöst, så då får man driva lite i hopp om att de ska förstå vilka idioter de är.

 5. Bahlool 01 juli 2011

  hehehe tror inte de har kapacitet att förstå vilka idioter de är…

 6. Bahlool 05 juli 2011

  hahaha så sant om kurder

 7. noname 05 april 2012

  du bahool du är bara svartsjuk på kurdernas framsteg och utveckling, vi kommer att kasta ut den idiotiska tron islam (eller som sagt ijraam) och araber i Kurdstan

  امة عربية راقصة ذات رسالة ناقصة
  امة عربية راقصة ذات رسالة ناقصة
  امة عربية راقصة ذات رسالة ناقصة
  امة عربية راقصة ذات رسالة ناقصة
  امة عربية راقصة ذات رسالة ناقصة
  امة عربية راقصة ذات رسالة ناقصة
  امة عربية راقصة ذات رسالة ناقصة
  امة عربية راقصة ذات رسالة ناقصة
  امة عربية راقصة ذات رسالة ناقصة

 8. Bahlool 05 april 2012

  ja men då blir det ju kul när ni knullar era får och getter, eller som ni brukar kalla dem, pappa och mamma 😉
  Avundsjuk på kurder HAHAHAHHAHAHA ja du..HAHAHAHAHAHHA…sorry 😛

 9. Feyli 17 juli 2014

  Era jävla hor kurder varför kan ni inte vara som kurd turkar och kurd iranier och acceptera och ni som snackar åk Tillbaka till kurd Irak och gör något nytta där borta inte här i Sverige då ni har flytt från ert hem pågrund av Saddam knullade Er men ni kanske är rädda för barzani har större kuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *