Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jan Guillou – Wahabiterna står bakom terrorismen i världen

Saudiarabien är motorn bakom terrorismen | Jan Guillou | Kolumnister | Nyheter | Aftonbladet.

Äntligen börjar även svenska medier skriva om den terrorism som skapats och stötts av wahabiterna – fanatiska ”sunniter” som inte ens erkänner de vanliga sunniterna som muslimer. Deras hat mot shiiterna och sufis har lett dem på ett korståg runt världen, där de skapar nya skolor för att indoktrinera massorna – till att mörda fler och i sin tur skapa ny grogrund för sin fanatiska skola.

På 600 – talet skapades Khawarij, en grupp som påminner i mångt och mycket om dagens wahabiter. Deras tolkning av islam var så bisarr att de skar ut magen på havande kvinnor och sedan utropa att det var Allahs vilja ifall barnet överlevde eller dog. De bekämpades och dök då återigen upp någon annanstans, under hela medeltiden och nu har vi wahabiterna som tagit över efter dem.

Deras oljetillgångar har lett till att hemsidor och böcker indoktrinerar de stackare som försöker finna sanningen och tyvärr hittar de en sanning som är skapad av Satan själv, inte av Allah. En sanning som avskyr islams sanna värden, en sanning som spridit död och förstörelse i drygt 200 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.